Двоє чоловіків з Одеської області потрапили під варту за зґвалтування – правосуддя наближається

0 коментарів 24840 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


За даними Одеської обласної прокуратури, двоє чоловіків з Одеської області, 32-х та 23-х років, потрапили під варту за обвинуваченням у зґвалтуванні, використовуючи фізичну та психологічну силу. На них очікують суд та як результат – ув’язнення. Розслідування проводиться прокуратурою Одеської області, а справа взята під особливий контроль правоохоронних органів. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Згідно з інформацією, 32-річний житель Біляївського району отримав підозру у скоєнні злочину за частиною 3 статті 152 Кримінального кодексу України. За результатами слідства, зловмисник, який перебуває у цивільному шлюбі з матір’ю однієї з потерпілих, в червні цього року вчинив жахливі дії сексуального характеру відносно своєї 16-річної падчерки. Використовуючи фізичну перевагу та її неповнолітній статус, зловмисник здійснив психологічний тиск на дівчину. Однак, завдяки мужньості та рішучості потерпілої, яка розповіла матері про вчинений злочин і звернулася до правоохоронних органів, злочинець був виявлений та затриманий. Тепер чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років.

У додаток до цього вказано, що ще один інцидент подібного характеру відбувся в Одесі. 23-річний мешканець міста став обвинуваченим у зґвалтуванні та грабежі, відповідно до частини 3 статті 152 (карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років) та частини 4 статті 186 (карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років) Кримінального кодексу України. За встановленими фактами слідство визначило, що зловмисник у вересні цього року напав на 17-річну дівчину в одному із сіл Одеського району. Захопивши її ззаду, злочинець вчинив сексуальні дії, використовуючи фізичне насильство та погрози, а також заволодів її мобільним телефоном.

Наразі обидва підозрювані знаходяться під вартою за клопотанням прокурора.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x