На Одещині суд виніс вирок педофілу – 13 років позбавлення волі за зґвалтування родички

0 коментарів 33588 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Прокурорами Любашівської окружної прокуратури у суді доведено вину 30-річного чоловіка, якого обвинувачували у зґвалтуванні малолітньої родички за частиною 4 статті 152 КК України. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласну прокуратуру.


Ювенальні прокурори у суді довели, що на початку вересня 2023 року чоловік запросив до себе у гості дівчинку, при тому пообіцявши подарувати два мобільних телефони та рюкзак. А коли вона прийшла до його будинку, засуджений скористався малолітнім віком й безпорадністю 10-річної дівчинки та її зґвалтував, застосовуючи фізичне насильство та погрози.

При цьому, фігурант наказав дівчинці нікому не розповідати про вчинені ним правопорушення, а на питання матері сказати, що вони разом різали курку.

Під час судового розгляду обвинувачений своєї вини не визнав та не розкаявся. Однак, причетність чоловіка до злочинів підтверджено сукупністю зібраних та досліджених у суді доказів. За результатами розгляду й оцінки наданих стороною обвинувачення доказів судом ухвалено чоловікові вирок – 13 років за ґратами, із занесенням його даних до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітніх.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x