Дякуємо, що читаєте нас українською💪

За інноваційні проєкти юні саф’янівці посіли призові місця на Всеукраїнському конкурсі

0 коментарів 20196 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Юні вихованці Озернянського ліцею протягом жовтня поточного року брали участь у Всеукраїнському конкурсі з робототехніки, що проходив в онлайн форматі. Талановиті учасники здобули почесні призові місця за результатами конкурсу. Більш детально розповість «Бессарабія INFORM», посилаючись на Саф’янівську громаду.


Основною метою конкурсу, що проводився на всеукраїнському рівні, став розвиток інноваційних напрямів STEM–освіти. Зокрема йшлося про популяризацію світового досвіду науково-технічної творчості через освітні проєкти з робототехніки, електроніки, програмування роботизованих систем, створення умов для виявлення творчого і винахідницького потенціалу учнівської молоді.

У громаді розповіли, що в конкурсі брали участь здобувачі позашкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та вищої освіти з Вінницької, Київської, Одеської, Полтавської, Сумської, Хмельницької, Херсонської, Чернівецької областей та м. Києва. На розгляд журі було надіслано 50 відеопрезентацій з проєктами учасників.

Молодь Саф’янівської громади представила Одеську область від Ізмаїльського району. У номінації «ФРІСТАЙЛ» у віковій категорії від 6 до 12 років вихованка Озернянського ліцею Анжела Хаджиу представила проєкт «Настільний нічник» та посіла ІІІ місце. У цій же номінації у віковій категорії від 13 до 18 років вихованка Озернянського ліцею Аріана Тельпіз презентувала проєкт «Робот-металошукач» та здобула перемогу, посівши І місце.

За підготовку учасників Конкурсу Подяки УДЦПО отримали вчителі інформатики Озернянського ліцею Іван Запорожан та Рита Запорожан.

У Саф’янівській громаді привітали переможців та їх наставників.

За інноваційні проєкти юні саф’янівці посіли призові місця на Всеукраїнському конкурсі

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x