Водія вантажівки, через якого загинула родина Дмитрових з Ізмаїлу, судитимуть

0 коментарів 47871 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Жахлива аварія, яка трапилась влітку цього року на трасі “Одеса-Рені” між селами Підгірне та Карналіївка Білгород-Дністровського району, й досі викликає сум та мурахи по тілу при згадці. Адже тоді загинула ціла родина – батько, мати, їхня шестилітня донечка та бабуся. Наразі ювенальні прокурори Одеської обласної прокуратури вже скерували до суду обвинувальний акт стосовно жителя Чернігівщини, який знаходився тоді за кермом вбивчої вантажівки, за фактом скоєння дорожньо-транспортної пригоди за ч. 3 ст. 286 КК України. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Одеську обласну прокуратуру.


Внаслідок проведення всіх необхідних слідчих дій було встановлено, що у липні цього року водій автопоїзда з напівпричепом-зерновозом, рухаючись по автодорозі сполученням «Одеса – Рені», не обрав безпечної швидкості та, не впоравшись із керуванням авто, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із позашляховиком. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинув водій позашляховика, його 6-річна донечка, дружина та теща.

Попередньо, водію загрожує за цією статтею покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Водія вантажівки, через якого загинула родина Дмитрових з Ізмаїлу, судитимуть

Водія вантажівки, через якого загинула родина Дмитрових з Ізмаїлу, судитимуть

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x