Загинула ціла родина з Ізмаїлу: подробиці вранішньої аварії на трасі Одеса-Рені (оновлено)

0 коментарів 81000 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В жахливій аварії, яка сталася на трасі Одеса-Рені сьогодні, 15 липня, вранці між селами Підгірне та Каранліївка Білгород-Дністровського району, загинула ціла сім’я з міста Ізмаїл: батько, мати, маленька донечка та бабуся. Щирі співчуття з цього приводу виразили на сторінці ГУНП Одеської області. 


Як повідомляла “Бессарабія INFORM”, у позашляховик врізалася вантажівка, яку викинуло на зустрічну смугу від вибуху колеса. На жаль, загинула ціла родина: 38-річний чоловік, його 40-річна дружина, семирічна донечка, а також 58-річна бабуся.

Відомості про дорожньо-транспортну пригоду слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (ДТП з заподіянням смерті кільком особам). В рамках провадження поліцейські призначили низку експертиз. Вирішується питання про повідомлення фігуранту про підозру у фатальному порушенні правил безпеки дорожнього руху. Також правоохоронці клопотатимуть у суді щодо обрання чоловіку запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

“Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблих з приводу непоправної втрати“, – сумують поліцейські.

ОНОВЛЕНО: як повідомив на своїй сторінці у Facebook Анатолій Урбанський, мова йде про родину Дмитрових. Голова сімʼї Ян працював на Ізмаїльському судноремонтному заводі «Дунайсудносервіс». В автівці знаходився зі своєю родиною – дружиною, донькою та тещею.

Загинула ціла родина з Ізмаїлу: подробиці вранішньої аварії на трасі Одеса-Рені (оновлено)

«Висловлюю щирі слова співчуття рідним та близьким загиблих. Словами важко загоїти в серці болючу рану втрати», – написав він.

Вічна памʼять загиблим.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x