Спільна операція БЕБ та поліції Румунії зупинила черговий контрабандний потік сигарет до України

0 коментарів 20763 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У рамках міжнародної співпраці БЕБ України та поліції Республіки Румунія було заваджено незаконному ввезенню на територію України значних обсягів контрафактних сигарет. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на БЕБ в Одеській області.


Фахівці БЕБ до поліції Бухаресту направили інформацію про контейнер, який прибував з Ісламської Республіки Пакистан та направлявся в один із портів Одеської області через Румунію. За допомогою цих даних румунські працівники правопорядку провели огляд у своїх портах, виявивши незаконно виготовлені тютюнові вироби світових брендів без марок акцизного податку. У ході операції було конфісковано понад 64 тисячі пачок сигарет, які планували реалізувати на українському ринку, а орієнтована вартість вилученого товару становить понад 5 мільйонів гривень.

Слідство вже розпочало докладну перевірку та встановлення всіх винних осіб, які стоять за цією організованою контрабандою. Зараз розслідування продовжується, і правоохоронці зосереджують усі зусилля на припиненні та пресуванні організацій, які займаються незаконним ввезенням підакцизних товарів.

Боротьба з незаконним обігом підакцизних товарів залишається пріоритетом Бюро економічної безпеки, яке використовує систематичний та комплексний підхід, включаючи аналітичні підрозділи, для запобігання подібним порушенням в майбутньому.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x