Рибна мафія: у Дністровському лимані двоє браконьєрів завдали шкоди на кругленьку суму

0 коментарів 24084 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 8 листопада, під час природоохоронного рейду державні інспектори затримали двох браконьєрів у Дністровському лимані. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Державну екологічну інспекцію Південно-Західного округу.


За всіма даними, о 6 годині ранку, під час проведення операції біля смт Затока, місцеві правоохоронці виявили та зупинили двох мешканців, які здійснювали незаконний лов водних біоресурсів. Перший порушник виловив різноманітних водних організмів, включаючи креветки, краби, бички, оселедці та гостроноси, на суму практично 95 тисяч гривень.

Другий браконьєр використовував ятер та саморобні пастки для вилову в Дністровському лимані без відповідного дозволу. Він виловив значну кількість креветок, крабів та рибоподібних – бичків, річних камбал (глосів) та атерин, завдавши шкоду, яку оцінили на майже 704 тисячі гривень.

Відносно браконьєрів складено протоколи про адміністративні правопорушення, а матеріали щодо цих випадків будуть направлені до судових органів для подальшого розгляду.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x