Захисники неба над Бессарабією потребують нашої допомоги, аби ще ефективніше збивати ворожі цілі

0 коментарів 22923 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Небо над Бессарабією, яка нещодавно зазнала кілька дронових атак, продовжують захищати наші військові, але не завжди, на жаль, вони забезпечені всім необхідним для максимально ефективної роботи. Наразі в Ізмаїльському районі триває дуже важливий збір, який допоможе військовим ППО стати більш мобільними. 


Як повідомила “Бессарабія INFORM”волонтерка з міста Вилкове Кристина Щербатова, котра нещодавно успішно закрила два збори на прожектори, тепер воїнам ППО, які охороняють наше узбережжя, терміново потрібен автомобіль. Це важливо для швидкої зміни позицій, коли летять шахіди. Збір коштів на нього був оголошений й раніше, але він йде дуже повільно, а транспортний засіб потрібен терміново.

«У наших захисників стара машина, яка постійно ламається. Тому я відкриваю банку, наша ціль – 150 тисяч гривень. В хлопців дуже повільно йде збір, тому спробуймо допомогти!», – звернулася до мешканців Бессарабії волонтерка.

На цей час зібрано лише трохи більш як 21 тисячу гривень. Взяти участь у забезпеченні наших захисників необхідним транспортом може кожен, і не обов’язково це має бути велика сума – навіть невеликі кошти допоможуть у боротьбі із ворогом. Реквізити для перерахунку коштів: ?Посилання на банку або Номер картки банки: 5375 4112 0875 7372 (Автор: Христина Щербатова).

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x