Дякуємо, що читаєте нас українською💪

П’ять раків на майже 17 тисяч гривень: біля Кілії на Дунаї затримали порушника за незаконний вилов

1 коментар 144018 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Державними інспекторами екологічної інспекції вчора, 31 серпня, в затоні на річці Дунай біля міста Кілія було виявлено порушника. Чоловік ловив раків за допомогою забороненого знаряддя лову – підхватом. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», із посиланням на Державну екологічну інспекцію Південно-Західного округу.


Всього порушник виловив п’ять раків, чим, за підрахунком інспекторів, заподіяв шкоди на 16 660 гривень.

Відносно чоловіка складено адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП, а матеріали справи будуть спрямовані до судових органів.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Igor mehanik
Igor mehanik
1 год назад

ТА ЩО ТАМ НА ДУНАЇЇЇЇЇ….ВІН ЗДОРОВЕННИЙ….ПРИЇДЬТЕ В ЯСЬКИ. БІЛЯЇВС КОГО РАЙОНУ. ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ. ОСЬ ТУТ ВИ ПОБАЧИТЕ СПРАВЖНІЙ АПОКАЛІПСІС….ЕЛЕКТРОУДОЧНИКИ ВИЛОВЛЮЮТЬ ПО 200///30 КГ СОМІВ…І ТОРГУЮТЬ НА БАЗАРЯХ ..В П’ЯТНИЦЮ .С. ГРАДАНИЦІ…В СУБОТУ.С. ТРОЇЦЬКЕ….НЕДІЛЯ СЕЛИЩЕ КУЧУРГАНИ……І ТАК КОЖНОЇ НЕДІЛІ…ПО ТРИ РАЗИ НА МІСЯЦЬ. ТОМУ ЩО. ЇМ ТАК ХОЧЕТЬСЯ …А ПОГРАНЦІ ТА ІНСПЕКЦІЯ КУРИТЬ БАМБУК. АБО…..ЩОСЬ ВІД ТОГО МАЄ! А ЯК ІНАКШЕ КАЖУЧИ ВЖЕ ЦЕ МОЖНА НАЗВАТИ??!!! ОДНІ ПРАЦЮЮТЬ….ДРУГІ КРИШУЮТЬ! І ВСІ ПРИ РОБОТІ!!! АЛОООО…НАБУУУ….ЧИ ХТО ТАМ ЩЕЕЕ!!! ДЕЕЕЕ ВИИИИИ ВСІІІ????!!

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x