В Саратській центральній лікарні почне працювати ще один хірург: деталі

0 коментарів 135999 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Команда лікарів КП “Саратська центральна лікарня” прийняла до своїх лав нового співробітника – молодого хірурга Андрія Вознюка. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на головний медичний заклад смт Сарата.


Андрій Олегович Вознюк у 2020 році закінчив Тернопільський національний медичний університет імені І.Я. Горбачевського. І для проходження інтернатури був зарахований для  на посаду лікаря-інтерна з хірургії в хірургічне відділення Саратської центральної лікарні.

Після закінчення інтернатури та отримання сертифіката лікаря-спеціаліста зі спеціальності «Хірургія», і вже зарахований на посаду лікаря-хірурга хірургічного відділення нашої лікарні.

Андрій Олегович підготовлений хірург, який протягом всіх років інтернатури освоїв техніку оперування як планових, так і ургентних операцій.  Молодий, кваліфікований, амбіційний спеціаліст, з великим бажанням та наснагою вже приступив до роботи.  Раді бачити нового фахівця в лікарні. Бажаємо впевнено досягати своїх цілей та успішно проводити операції” – зазначили у Саратській центральній лікарні.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x