Саратська лікарня продовжує збільшувати свій штат – відтепер у закладі працює новий лікар-анестезіолог

0 коментарів 28215 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Лікарський штат Саратської центральної лікарні став більшим ще на одного фахівця. У колективі з’явився новий лікар-анестезіолог –  Володимир Анатолійович Атанасов. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Саратську центральну лікарню. 

Володимир Атанасов закінчив Одеський національний медичний університет у 2021 році. Після закінчення інтернатури та отримання сертифіката лікаря-спеціаліста зі спеціальності «Анестезіологія та інтенсивна терапія», був зарахований на посаду лікаря-анестезіолога у відділення анестезіології та інтенсивної терапії КП «Саратська центральна лікарня».


Новий лікар Саратської лікарні є кваліфікованим спеціалістом, який має достатній обсяг теоретичних та практичних знань для повноцінної роботи при хірургічних втручаннях. Він постійно розвиває власні навички та удосконалює знання на різних конференціях, які з легкістю потім застосовує у щоденній практиці.

Лікар-анестезіолог є однією із ключових фігур в ході операції. Його завданнями є підготовка пацієнта, введення наркозу та постійний нагляд протягом усієї операції. Тому щиро вітаємо нового лікаря з початком трудової діяльності у стінах нашої лікарні. Бажаємо успішного розвитку власного досвіду, тільки вірних діагнозів та швидкого одужання пацієнтів!“, – наголосили у лікарні.

Саратська лікарня продовжує збільшувати свій штат - відтепер у закладі працює новий лікар-анестезіолог
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x