У медичному закладі смт Сарата з’явились нові ліжка: деталі

0 коментарів 19764 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Нещодавно Саратська центральна лікарня отримала нові меблі, які встановили у травматологічному відділенні для пацієнтів із важкими медичними станами, і які є мало мобільними. Меценатом медзакладу стала громадська організація «Футбольно-спортивний клуб Іллічівець». Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на медичний заклад селища.


Нові ліжка є багатофункціональними і створюють комфортні умови перебування хворих в лікарні. За словами персоналу лікарні, пацієнти вже оцінили зручність та комфортність новинок.

Отримані меблі будуть використовуватись для хворих, яким буде призначений тривалий постільний режим. Особливо це необхідно для пацієнтів після важких травм та операцій, щоб забезпечити їх правильне положення. Ліжка мають спеціальний механізм, який дає змогу пацієнту сидіти, або лежати без особливих на те зусиль.

Відмітимо, що отримані меблі забезпечать комфортне перебування хворого у лікарні, збережуть сили, і як результат – будуть стимулювати на швидке одужання.

Колектив лікарні висловлює щирі слова вдячності за допомогу та підтримку громадській організації «Футбольно-спортивний клуб Іллічівець», в особі директора Олександра Каплуна та Ольги Лісової. Така підтримка є цінною для нашого закладу і завжди є на часі, адже спільними зусиллями прагнемо покращити якість медичного обслуговування та комфорт пацієнтів. Працюємо задля спільної мети!”, – прокоментували у медзакладі.

У медичному закладі смт Сарата з'явились нові ліжка: деталі
У медичному закладі смт Сарата з'явились нові ліжка: деталі
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x