Ставки на спорт – основні рекомендації для успішної гри

0 коментарів 22572 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Ставки на спорт дозволяють беттерам укласти парі на обрану спортивну подію, щоб підтримати улюблену команду та перевірити свою інтуїцію. У Париматч ставки на спорт доступні відразу після швидкої реєстрації на сайті букмекера та поповнення балансу. Беттер може поставити на фаворита чи аутсайдера, найкращого гравця, наявність жовтих карток чи дискваліфікацію.


Як робити ставки на спорт

Як робити ставки? Для цього гравцеві потрібно пройти такі етапи:

  • Вибрати перевірену букмекерську контору. Беттер повинен вибирати лише ліцензійну компанію, яка пропонує безліч спортивних подій. Гравцю потрібно звернути увагу на те, щоб компанія мала гарну репутацію та підтримувала надійні методи платежів. В Україні законно працюють два букмекери: Вбет та Фавбет.
  • Створіть обліковий запис. Проходити реєстрацію мають право лише ті особи, яким виповнився 21 рік. Новачок повинен вказати свої дані, придумати пароль для входу в профіль і вибрати відповідну валюту ігрового рахунку.
  • Внести гроші на депозит. Після створення облікового запису потрібно поповнити рахунок. БК пропонують різні способи платежів. Це можуть бути банківські картки, електронні гаманці, банківські перекази, криптогаманці. Беттер вибирає зручний спосіб, заходить у розділ Каса, вказує суму та реквізити.
  • Знайти подію та вказати ставку. Як робити ставки на спорт? Беттеру потрібно підібрати цікаву спортивну подію. Гравець підбирає подію та вид ставки. Це може бути парі на перемогу команди, тотал, фора.
  • Вказати суму ставки. У купоні є спеціальне поле для введення суми ставки. Після вибору ставки та суму гравцеві потрібно перевірити всі дані та переконатися, що вони правильні. Натиснувши кнопку, гравець надішле купон на розгляд.

Після розміщення ставки слід стежити за результатами спортивної події. Якщо ставка виграє, беттер отримує виграш на депозит. Перед тим, як розміщувати ставки, клієнт має ознайомитись з правилами та умовами конкретної букмекерської контори. Як зробити ставку на Парі матч? Заповнення купона на сайтах БК виконується за однією інструкцією. Беттер реєструється, поповнює баланс і заповнює купон, вказуючи у ньому подію, тип ставки, коефіцієнт та суму.

Як отримати виграш на ставках

Кожен беттер запитує, як заробити на ставках? Заробіток на ставках на спорт вважається складним та ризикованим процесом. Немає гарантованого способу досягти успіху. Щоб виграти, беттер повинен звернути увагу на такі рекомендації:

  • Проведення аналізу – беттер повинен дізнатися всі особливості про команду, гравців, їх форму, статистику та інші фактори, які можуть вплинути на результат. У деяких видах спорту важлива погода, тип покриття на стадіоні.
  • Вивчення коефіцієнтів – беттер повинен зрозуміти, як робити ставки на Парі матч, та дізнатися про всі особливості коефіцієнтів. Важливо підбирати ставки з вигідними коефіцієнтами та мінімальною маржею.
  • Управління балансом – гість БК має встановити граничні ліміти на свої ставки та контролювати депозит. Потрібно поділити баланс на одиниці ставок та поставити лише певний відсоток на кожну ставку. Це допоможе уникнути великих втрат.
  • Правильний вибір ставок – різноманітність типів ставок, яке доступне на сайтах, часто ставить гравців у глухий кут. Потрібно вибирати ті ставки, які відповідають знанням беттера та застосовуваної стратегії. Гравець може зосередитись на конкретних ставках: на перемогу, тотал, фора або вибрати експрес.

Як зробити ставки? Гравець повинен укладати парі на основі логіки та фактів, а не на емоціях чи своєї інтуїції. Рекомендується уникати переоцінки своїх знань і дотримуватись певної стратегії, яка допоможе укладати парі дисципліновано. Перед реєстрацією на сайті букмекера, беттер повинен дізнатися, що таке ставки, які види спорту бувають, їхні головні особливості. Клієнт БК має підходити до гри відповідально.

Читайте про ставки на спорт та коефіцієнти та маржу.

Коментарі закриті.