В Кілії будують паркувальний майданчик у жвавій торговій зоні міста

0 коментарів 33885 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Кілії, аби розвантажити вулицю від транспорту, будують паркувальну зону по вулиці Кіченко, де за останній рік значно збільшилась кількість торговельних точок — магазинів та бутиків. Це перша з трьох запланованих на даній ділянці міста. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Роботи почалися сьогодні, 25 липня, і триватимуть близько тижня. Підрядник вже розрівняв ґрунт під вкладання тротуарної плитки. Після завершення робіт це забезпечить можливість паркувати там сім автомобілів.

Зазначимо, будівля колишньої дитячої бібліотеки, яка знаходиться на задньому плані і вважається історичною, буде огороджена від паркувальної зони прозорим забором. В міськраді наразі обдумують варіанти її використання. Також поряд облаштують клумбу.

Як “БІ” повідомляла раніше, у найближчому майбутньому буде розглядатись питання щодо облаштування ще двох стоянок: на території, яка розташована навпроти першої, а також на вулиці Гагарінській (між магазином «АТБ» і пожежною частиною).

Це має значно покращити ситуацію і розвантажити проїжджу частину, на якій через припарковані автівки доводиться використовувати лише одну смугу.

В Кілії будують паркувальний майданчик у жвавій торговій зоні міста

В Кілії будують паркувальний майданчик у жвавій торговій зоні міста

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x