На трасі Одеса-Рені в Ізмаїльському районі біля Саф’ян будують величезний майданчик для відстою фур

0 коментарів 103329 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїльському районі біля села Саф’яни будують величезний майданчик для відстою великовантажного транспорту. Запланована площа нового об’єкту – 20 гектарів.


Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на інформацію Ізмаїльської РДА.

Наразі ведуться роботи на ділянці 5 гектарів із запланованих 20-ти.

“Після завершення будівництва кількість великовантажного транспорту на узбіччях зменшиться, що призведе й до зменшення кількості заторів”, – зазначають у райдержадміністрації.

Зазначимо, що ця ділянка міжнародної траси біля в’їзду в місто Ізмаїл стала аварійно небезпечною. Величезні фури, припарковані на узбіччях в очікуванні своєї черги до порту, заважають руху іншого транспорту.

Вчора, 12 липня, місце будівництва майданчика відвідали начальник Ізмаїльської РД(В)А Родіон Абашев разом з головами Ренійської та Суворовської громад Ігорем Плєховим та Олегом Босікевичем та начальником відділу організації несення служби Патрульної поліції у місті Ізмаїл Вадимом Маруничем.

Нагадаємо, з 10 липня на трасі Одеса-Рені діють обмеження руху вантажівок у спеку. Їх дотримання контролюють правоохоронці разом з іншими профільними службами. Тобто у світлу пору доби стовпотворіння фур біля Саф’ян може стати ще більшим, ніж було до цього (а до цього дорожня обстановка на цій ділянці була складна). Розширення майданчику для відстою великовантажного транспорту – є життєво-необхідним для півдня регіону.

На трасі Одеса-Рені в Ізмаїльському районі біля Саф'ян будують величезний майданчик для відстою фур

На трасі Одеса-Рені в Ізмаїльському районі біля Саф'ян будують величезний майданчик для відстою фур

На трасі Одеса-Рені в Ізмаїльському районі біля Саф'ян будують величезний майданчик для відстою фур

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x