Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На Одещині дві жінки привласнили майже 2 мільйона гривень під час реконструкції шкільного спортмайданчика

0 коментарів 27459 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Начальниця Управління освіти, культури, молоді та спорту однієї з сільрад у Білгород-Дністровському районі разом з підрядчицею заволоділи частиною бюджетних коштів під час виконання робіт з реконструкції багатофункціонального спортивного майданчика із штучним покриттям в одній із шкіл району. За клопотанням прокурора посадовицю вже відсторонено від займаної посади, а от її посібниця на даний час перебуває у розшуку. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Одеську обласну прокуратуру.


Жінки, перебуваючи у змові, привласнили на проекті реконструкції шкільного спортивного майданчика 1,7 млн грн на двох. Щоб досягти цієї мети, підприємниця, чия фірма займалась виконанням ремонту, завищила обсяг фактично виконаних робіт та їх вартість на 1,7 млн грн, що, в свою чергу, призвело до перерахування коштів на рахунок ФОП. А от загальна вартість робіт за договорами становила понад 5 млн гривень.

Керівниці Управління освіти, культури, молоді та спорту  вже повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання для неї запобіжного заходу. До речі, як стало відомо у процесі слідства, стосовно посадовиці у суді вже перебуває обвинувальний акт за фактами службового підроблення та заволодіння 3,5 млн грн бюджетних коштів на фіктивному ремонті спортмайданчиків закладів освіти.

Її спільниця наразі перебуває у розшуку.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x