В Арцизі знімають відеоказку “Дядо Петко і баба Пена”, яка незабаром з’явиться на просторах Інтернету

0 коментарів 27054 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Арцизі проходять зйомки болгарської відеоказки “Дядо Петко і баба Пена”. У місцевому музеї знімали епізод стрічки. Акторами стали вихованці недільної школи. Незабаром виставу можна буде побачити на просторах Інтернету. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Арцизьку міську раду.

Арцизький історико-краєзнавчий музей вже давно став місцем, де можна культурно провести час та отримати багато позитивних емоцій. Для відвідувачів у закладі проводять не тільки звичні екскурсії, а й цікаві історичні квести, майстер-класи, фотосесії в етно-стилі та навіть знімають відео-казку!


“В музеї відбулася нестандартна поки що для нас подія – зйомка епізоду казки “Дядо Петко і баба Пена” під керівництвом Наталья Ганган та Анни Терзивец , а акторами виступили вихованці болгарської недільної школи ”Българче””, – повідомляє директор музею Дмитро Чебан.

Як відмітив Дмитро Чебан, було цікаво, незвично, а головне, дуже хочеться вже подивитися усю відео-казку, яка незабаром має з’явитися на просторах всесвітньої павутини.

В Арцизі знімають відеоказку "Дядо Петко і баба Пена", яка незабаром з'явиться на просторах Інтернету

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x