Рідних полонених зі Зміїного розчарував фільм про оборону острова – причина

0 коментарів 38745 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Рідні боронців острова Зміїний, які 24 лютого 2022 року першими зустрілися з ворогом, вкрай розчаровані повнометражним фільмом про його оборону, оскільки там ніяким чином не висвітлено те, що майже сорок захисників досі находяться в неволі у росіян. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


Нагадаємо, прем’єра фільму відбулася вчора, 15 березня. Там показано початок війни, супротив героїв, які майже без зброї тримали острів до останнього, успішну операцію звільнення, але не згадали про те, що 39 захисників Зміїного вже понад рік знаходяться у полоні.

“Враження, що всі забули за Захисників Зміїного. 39 чоловік досі у полоні, а за них мовчать! Головне було сказати за кота, зернові шляхи і тони зерна, що продали!”, – поділилася Олена Беседа.

“Подивилася цілий фільм про Зміїний. Як гадаєте, скільки часу казали про тих, кого там кинули вмирати? І скільки казали про те, що відкрили порти. Я розумію, що зараз все “не не часі”, але це свинство і гидота, вибачте. Про цю кляту фразу згадують, а про полонених нащо? Вкотре розуміємо, що ми самі з нашим горем, попри всі запевнення, що “ми пам’ятаємо і от-от повернемо полонених”, – ділиться біллю Любов Лунгу, допис якої поширили інші родичі, які очікують на своїх героїв.

Зазначимо, останнього захисника Зміїного звільнили напередодні Нового року. Про інших хлопців відомо лише те, що вони знаходяться у тюрмах, де регулярно зазнають тортур від росіян за відому фразу про “русский военный корабль”.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x