На крісло Максима Марченка може бути призначений голова Херсонської облради – ЗМІ

0 коментарів 26325 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Голову Херсонської обласної ради Олександра Самойленка розглядають як ймовірного кандидата на посаду голови Одеської обласної військової адміністрації. Про це МОСТу повідомили джерела, близькі до Самойленка.


За словами співбесідників, які воліли б не називати себе, Олександр Самойленко активно працює над таким призначенням. Начеб-то лобіює його нардеп від Слуги народу Юрій Арістов.

Якщо це правда, то це було б логічним, адже і Арістов і Самойленко входять до орбіти першого помічника президента України Сергія Шефіра. Саме він лобіював призначення Олександра Самойленка заступником губернатора у 2020 році та висування його на посаду голови облради.

Арістов має бізнес разом із Оленою Зеленською та Ларисою Шефір — дружинами Президента та його першого помічника.

Співбесідник також додав, що кандидатуру Олександра Самойленка відправили на погодження до Офісу Президента.

Скептично, щоправда, поставився до цієї інформації наш співбесідник, близький до керівництва партії Слуга народу, повідомивши, що загальна тенденція призначати на посади голів ОВА військових, поліцейських та СБУшників, тож у Самойленка, навіть якщо його і розглядають, майже немає шансів очолити Одеську ОВА.

Мабуть про це відомо і Самойленку, який несподівано пригадав, що він відставний міліціонер і почав носити погон підполковника Нацполіції, в якій він ніколи не служив, на куртці.

Нагадаємо, “БІ” повідомляла ще про трьох ймовірних кандидатів.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x