Нерест – 2023: на деяких річках Одещини вже завтра починається заборона на риболовлю

0 коментарів 22410 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Завтра, 1 квітня, встановлюється весняно-літня нерестова заборона на любительський та промисловий вилов риби. Обмеження діятимуть в межах Одеської області на р. Південний Буг, річках Кодима, Тилігул, Великий та Малий Куяльник, Барабой та інших малих річках області з їх придатковими системами (крім водних об’єктів, наданих в користування для цілей аквакультури). Про це повідомляє Одеській рибоохоронний патруль.


«Весняно-літня нерестова заборона на любительський та промисловий вилов риби встановлюється у зв’язку з їх нерестом на водоймах підконтрольних Управлінню Держрибагентства у Одеській області», – повідомили в установі.

Додамо, що на більшості річок та водойм області заборона на любительський та промисловий вилов риби встпає у силу з 15 квітня.

З 1 травня по 15 червня заборонять вилов риби у Тилігульському, Григорівському (Малому Аджалицькому), Дофінівському (Великому Аджалицькому), Шаболатському (Будацькому), Сухому і Тузловських лиманах.

Відзначимо, що у період нересту на незаборонених ділянках дозволяється любительське рибальство гачковими знаряддями вилову з кількістю гачків не більше двох на рибалку або спінінгом з однією штучною приманкою з берега.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x