Товаришували з дитинства: житель Білгорода-Дністровського, який вбив друга ударом ножа у груди, проведе сім років за гратами

0 коментарів 21978 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Житель Білгорода-Дністровського, який у липні минулого року вбив друга ударом ножа у груди, проведе сім років за гратами.


Як повідомили у Білгород-Дністровському районному відділі поліції, між 51-річними чоловіками, що товаришували з дитинства, під час вживання алкогольних напоїв за місцем мешкання потерпілого виник словесний конфлікт. Під час суперечки гість схопив ножа і вдарив ним приятеля у груди. Від отриманого поранення та крововтрати чоловік помер.

Зрозумівши, що накоїв, зловмисник закинув ніж до тракторного причепа, який стояв у дворі домогосподарства вбитого, попросив сусідку викликати «швидку» і поліцію, а сам утік.

Поліцейські по «гарячих слідах» затримали правопорушника, він зізнався: перепалка виникла через особисті образи.

На період досудового слідства чоловіку суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Поліцейські в рамках розпочатого кримінального провадження, на підставі зібраних доказів, висунули правопорушнику звинувачення у вчиненні умисного вбивства, що передбачено ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Обвинувальний акт правоохоронці скерували до суду, який, дослідивши зібрані слідчими у справі докази, визнав обвинуваченого винним і призначив йому покарання у вигляді семи років позбавлення волі.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x