Про стан проїзду на автодорогах Одещини: на деяких ділянках траси Одеса-Рені є затори, на Ізмаїльщині – людям складно дістатися до роботи

0 коментарів 28053 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Служба автомобільних доріг Одеської області повідомляє, що станом на 11 ранку 30 січня проїзд дорогами загального користування державного значення регіону забезпечено. Проте на деяких ділянках міжнародної автомобільної дороги М-15 Одеса – Рені спостерігаються затори, у зв’язку з великими потоком великовантажних транспортних засобів в обидва напрямки дороги. Окрім цього, за інформацією “Бессарабії INFORM”, через непроїзний стан доріг на деяких ділянках багато працівників півдня Одещини сьогодні вранці мали великі складнощі з добиранням до місця роботи, зокрема, в Ізмаїльському районі.


В обласному САД зазначили, що насамперед виконуються снігоочисні роботи на дорогах міжнародного та національного значення, у першу чергу розчищуються найбільш важливі економіко-логістичні маршрути життєзабезпечення та обороноздатності області.

“Для ліквідації наслідків негоди, цілодобово працюють близько 100 одиниць техніки та 115 працівників. Підрядники виконують снігоочисні роботи та обробляють автомобільні дороги протиожеледними матеріалами”, – звітують дорожники.

Водіїв просять бути уважними та обережними на автошляхах та обирати безпечну швидкість руху. На підйомах, спусках та мостах радять їхати помірно та дотримуватись безпечної дистанції з іншими транспортними засобами. У разі виникнення надзвичайної ситуації, пов’язаної із ускладненням проїзду, можно звернутись на Єдиний контакт-центр Укравтодору за телефоном: +38 067 400 60 80.

Нагадаємо, упродовж усього вчорашнього дня в Ізмаїльському районі рятувальники допомагали витягати авто зі снігових заметів та кюветів.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x