Упродовж усього вчорашнього дня в Ізмаїльському районі рятувальники допомагали витягати авто зі снігових заметів та кюветів

0 коментарів 16794 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Зимова негода спричинила чимало проблем на дорогах Одещини цими днями. В багатьох надзвичайних ситуаціях знадобилась допомога рятувальників. Зокрема, в Ізмаїльському районі надзвичайники неодноразово залучались до витягання транспортних засобів із сніжних заметів та кюветів.


Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на інформацію ГУ ДСНС в Одеській області.

Так, в неділю, 29 січня, об 11:46 за межами села Першотравневе Саф’янівської громади знадобилась допомога рятувальників по вилученню трьох легкових автомобілів зі снігового замету.

У цій же громаді о 14:51 за межами села Нова Некрасівка надзвичайники витягали з кювету легковий автомобіль, який опинився там внаслідок ожеледиці.

Інша дорожньо-транспортна пригода сталася під вечір на території Ренійської громади на автодорозі Одеса-Рені, де легковий автомобіль також потрапив до кювету внаслідок ожеледиці.

На цій же міжнародній трасі вночі за межами села Старі Трояни (територія Кілійської громади) два вантажних бензовози потрапили у сніжну пастку. Допомогу по їх вилученню також надали ДСНС-ники.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x