Один зі старост Ренійської громади уходить у відставку – причина

0 коментарів 27189 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Завтра, 20 грудня, на позачерговій сесії Ренійської міськради депутати розглянуть питання про відставку старости Долинського В.І. Салі, який написав заяву про звільнення за власним бажанням. Як повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на сайт “Рені-Одеса”, таке рішення чоловік прийняв через фінансові труднощі. 


Він пояснив, що наразі в родині є студент, якого потрібно забезпечувати. Тому староста вирішив змінити місце роботи на більш оплачуване, проте обіцяє продовжувати бути корисним рідному селу.

“Написав заяву про звільнення за власним бажанням, але я продовжу працювати на благо села та його мешканців, робитиму все, що зможу. Також разом із дружиною продовжимо роботу з грантівськими проектами”, – зазначив він.

Як також зазначили у місцевому ЗМІ, Валентин Салі був обраний на посаду старости с. Долинське рішенням першої сесії Ренійської міськради нинішнього скликання, яка відбулася 8 грудня 2020 року. За два роки йому вдалося виконати значний обсяг роботи, у тому числі і щодо запобігання затопленням села після сильних опадів (за підтримки громади проведено роботи з розчищення каналів, що відводять).

У період воєнного стану староста Долинського та його дружина Неля, спираючись на підтримку громадської організації «Асоціація румун міста Рені», зуміли залучити для школи та дитячого садка с. Долинська допомога з Румунії: в рамках програми «Еволюція освіти» діти отримали інтерактивні дошки, планшети, ноутбуки та інше обладнання.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x