В Ізмаїлі за кошти міського та районного бюджетів відремонтували дах Станції екстреної медичної допомоги

0 коментарів 17955 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїлі за кошти міського та районного бюджетів відремонтували дах Станції екстреної медичної допомоги, уклали новий асфальт на її території та замінили комунікації.


Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Центр Екстреної Медичної Допомоги та Медицини Катастроф.

Зазначимо, що Ізмаїльська станція екстреної медичної допомоги – найбільша в структурі Центру ЕМД та МК Одеської області. Вона включає 25 лікарських та фельдшерських бригад, а всього на станції працює близько 300 людей, які обслуговують Ізмаїл та великий Ізмаїльський район.

Останнім часом навантаження на медиків значно зросло, адже колись 70-тисячний Ізмаїл прийняв (тільки за офіційними даними) близько 40 тисяч вимушених переселенців.

Як відмітив завідувач станції ЕМД Микола Борча, робиться все можливе задля постійного покращення умов побуту та праці співробітників станції. І це стає можливим у тому числі завдяки плідній співпраці медиків та місцевої влади.

Зокрема, нещодавно коштами міського та районного бюджетів було проведено капітальний ремонт даху станції, укладено асфальт, замінені комунікації та на наступний рік заплановані численні роботи з ремонту та реконструкції станції.

“Керівництво міста та військової адміністрації не залишають жодні прохання керівництва та співробітників Екстреної медичної допомоги та завжди підтримують їх. Все це робить нелегкі будні медиків “екстренки” комфортними в побутовому плані. Вони мають можливість відпочивати між викликами в теплі та затишку і думати, в першу чергу, про пацієнтів”, – зазначили у профільному відомстві та подякували керівництву міста та району за турботу та співпрацю.

В Ізмаїлі за кошти міського та районного бюджетів відремонтували дах Станції екстреної медичної допомоги

В Ізмаїлі за кошти міського та районного бюджетів відремонтували дах Станції екстреної медичної допомоги

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x