Нестача кваліфікованих судноводіїв із дунайським дипломом – одна з найгостріших проблем УДП

0 коментарів 20466 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Нестача кваліфікованих судноводіїв із дунайським дипломом – одна з найгостріших проблем Українського Дунайського пароплавства. 


Про це повідомив голова компанії Дмитро Москаленко.

Він розповів, що УДП та профспілки під час останньої робочої зустрічі домовилися спільно вирішувати питання підготовки судноводіїв.

“Об’єднання зусиль навколо її вирішення обговорили сьогодні (22 грудня – ред.) з нашими поважними гостями – керівництвом Профспілки робітників морського та річкового транспорту України (ПРМТУ). Зауважу, що пароплавство цього року почало пропонувати судноводіям заробітну плату, співрозмірну з приватними іноземними компаніями на Дунаї. Проте фахівців банально не вистачає, і з цим зіштовхнулися майже всі судноплавні компанії”, – зазначив очільник пароплавства на своїй сторінці у Фейсбуці.

Учасники зустрічі домовилися, що УДП підготує комплексну програму з підготовки та залучення судноводіїв для роботи в компанії для подальшої презентації профспілки та морських навчальних закладів.

Дмитро Москаленко зазначив, що  керівництво УДП поступово розширює програму соціальної підтримки і робить все для продовження соціального діалогу.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x