Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В СБУ заперечили побиття мера Білгорода-Дністровського і розказали про причини обшуку в його кабінеті

5 коментарів 38151 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 18 жовтня, СБУ прийшла з обшуками до мера Білгород-Дністровського Віталія Граждана. Після цього очільник міста заявив, що силовики його побили у власному кабінеті. У Службі заперечили звинувачення мера у застосуванні фізичного насильства проти нього і заявили – міський голова, попри наявність ордера, провокував бійку і намагався перешкодити роботі правоохоронців.


Про це СБУ повідомило в коментарі для ТСН.ua.

Правоохоронці підтвердили, що дійсно проводили слідчо-оперативні дії у кабінеті Граждана. Заходи відбувалися в межах одразу двох кримінальних проваджень: ч. 1 ст. 296 і ч. 1, 2 ст. 438 Кримінального кодексу України.

Серед іншого мер підозрюється у махінаціях, пов’язаних із відшкодуванням збитків, завданих одному з об’єктів району внаслідок ракетного обстрілу.

Правоохоронці запевняють, що прийшли, аби провести обшук і вилучити документи, які підтверджують протиправні дії.

За їхніми словами, мер, попри наявність ордера, провокував бійку і намагався перешкодити роботі поліції та СБУ.

“Щоб запобігти зриву слідчо-процесуальних дій, співробітники СБУ застосували передбачений законом захід – вдягнули на нього кайданки”, – йдеться в повідомленні.

Служба безпеки переконує, що жодних ознак фізичного насильства до мера вчинено не було.

Своєю чергою, Нацполіція відкрила провадження щодо самого міського голови за фактом нападу на співробітників СБУ при виконанні службових обов‘язків.

“Окремо наголошуємо – в умовах, коли справжні Герої України гинуть на фронті, захищаючи Батьківщину, будь-які спроби місцевих “князьків” наживатися на війні та людському горі отримають швидку оцінку правоохоронних органів”, – підсумували в СБУ.

Нагадаємо, вчора міський голова Білгорода-Дністровського Віталій Граждан заявив, що його побили та закували у кайданки співробітники Служби Безпеки України. Інцидент стався у робочому кабінеті, коли туди завітали правооронці для проведення обушку. Про це очільник міста розповів під час прямого ефіру з міської лікарні, куди він потрапив нібито після візиту силовиків.

guest

5 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

Ну, возражайте:)) мэр , явно уразумел, кто враг!

новак 89
новак 89
1 год назад

Уже кто-то писал, что нужно прошманать всех мэров Бессарабии, а измаильского в первую очередь.

рубль
рубль
1 год назад

А фото ниче, у меня есть похожее, только не под столом, а под шконкой у параши, могу показать – снято хорошо – видны даже капельки летящих от ее стенок брызг, оседающих на моей потомственно-рязанской харе :))))))))))

Дима
Дима
1 год назад

Факир был пьян, и фокус не удался.. Ахахахх!!

Виталий
Виталий
1 год назад

Мэр Измаила хитрый.он все стрелки переведет на таких как Виталий Белов -руководитель “водоканала”.

5
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x