Екслідер британського уряду Борис Джонсон очолив список можливих наступників Ліз Трасс

2 коментаря 16875 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Екслідер британського уряду Борис Джонсон має намір боротися за крісло прем’єр-міністра Великобританії.


Про це пишуть британські ЗМІ.

Нагадаємо, 19 жовтня Ліз Трасс подала у відставку через 44 дні після призначення на посаду прем’єр-міністра Британії. Її критикували за податкові ініціативи, зміну міністра фінансів та відмову від заявлених бюджетних планів. Вона продовжить виконувати свої обов’язки, доки не оберуть наступника.

Очікується, що колишній прем’єр-міністр Великобританії спробує повернутись на посаду після відставки Трасс. Він візьме участь у перегонах за лідерство у Консервативній партії. Про це повідомив політичний редактор журналу The Times Стівен Свінфорд у Twitter.

“Мені повідомили, що Борис Джонсон, як очікується, виставить свою кандидатуру на виборах лідера Торі. Він прислухається, але, як то кажуть, вважає, що це питання національного інтересу”, — пише він.

Тим часом ексочільник британського уряду очолив список можливих наступників Ліз Трасс. Результати опитування YouGov серед членів Консервативної партії показали, що 32% назвали Джонсона своїм головним кандидатом. Друге місце зайняв Ріші Сунак, який був головним опонентом Ліз Трасс на минулих виборах усередині політичної сили. Відомо, що голосування провели 17-18 жовтня.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
ОФО
ОФО
1 год назад

Учитывая инфляцию, необоснованное повышение цен, на все и вся, надвигающуюся зиму и прочее , прочее, прочее …… Вот именно эта новость, для Народа, просто крайне важна. Это главная новость. Мы все тут, без этой новости, жить спокойно, не можем. А, шо б вы , уже усрались, скакуасное стадо продажное.

рубль
рубль
1 год назад

Ну сколько тебе можно объяснять, ОФО: Я здесь РАБОТАЮ!!! Грязный ты ПИДАРАС:))))))

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x