Підготовка до зими у Суворовській ОТГ: влада організовує облаштування пунктів обігріву і завчасно турбується про розчистку доріг від снігу

0 коментарів 14013 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Суворовській селищній раді 19 вересня було проведено чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням голови ОТГ Олега Босікевича. Під час робочої зустрічі розглядались актуальні питання  підготовки до зими, повідомляє ІА “Бессарабія INFORM”.


В сільській раді повідомили, що на засіданні було розглянуто більше десятка важливих для життя громади питань. Зокрема, вирішено облаштувати стаціонарні пункти обігріву на території ОТГ з необхідним обладнанням, опалювальними печами (буржуйками). Їх забезпечать  деревиною та встановлять таблички з інформацією про розміщення таких пунктів.

Також членами комісії було прийняте рішення про укладання договорів з місцевими підприємцями та фермерськими господарствами на використання  важкої техніки для ліквідації можливих надзвичайних ситуацій в осінньо-зимовий період 2022-2023 року. Для підсипки доріг мають бути придбані протиожеледні суміші.

Зважаючи на близьке похолодання, комунальним закладам та установам Суворовської селищної ради дано розпорядження вжити заходів щодо економії електроенергії. Крім цього, в адміністративних будівлях планується створити консультаційні пункти з питань цивільного захисту для навчання непрацюючого населення діям у надзвичайних ситуаціях.

Ще одне важливе рішення комісії ТЕБ та НС – відтепер місцеві дільничні та охоронці громадського порядку мають вести запобіжні дії та ліквідовувати стихійні місця торгівлі вздовж автомобільних доріг загального користування державного значення.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x