В Одеській області відновить роботу Госпітальна Рада

0 коментарів 15633 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У вівторок, 20 вересня, начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко провів зустріч з головними лікарями закладів охорони здоров’я обласного підпорядкування. Ключові теми бесіди – реформи в галузі медицини та проблемні питання в сфері охорони здоров’я Одеської області, зокрема відновлення роботи Госпітальної Ради, фінансування лікарень, забезпечення та розподіл медикаментів і обладнання.


Про це повідомляє ІА “Бессарабія INFORM” з посиланням на інформацію прес-служби ОВА.

«Госпітальна Рада – консультативно-дорадчий орган при Одеській ОВА. Тому я переконаний, що необхідно відновити її засідання, аби у відкритому діалозі усі її члени могли вирішувати пріоритетні завдання щодо напрацювання цілісної моделі розвитку медицини області», – зазначив очільник області.

Окрім цього Максим Марченко заслухав кожного з головних лікарів щодо їх бачення розвитку очолюваних ними медичних закладів і розглянув пропозиції щодо вирішення проблемних питань.

«Нашим головним пріоритетом сьогодні, окрім питання обороноздатності української держави, є життя і здоров’я громадян. Саме тому, спільно з керівництвом Одеської обласної ради, ми проаналізуємо інформацію, яку ми отримали та визначимо всі подальші напрямки роботи як Департаменту охорони здоров’я Одеської ОВА, так і лікарень», – наголосив начальник ОВА.

В Одеській області відновить роботу Госпітальна Рада

В Одеській області відновить роботу Госпітальна Рада

В Одеській області відновить роботу Госпітальна Рада

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x