Де в Ізмаїлі та Ізмаїльському районі можна обігрітися, випити гарячого чаю чи кави та зарядити мобільні телефони

0 коментарів 21303 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Через вчорашній масований обстріл більша частина українців усе ще залишається без світла. За заявою влади, енергетики по всій країні працюють цілодобово, але електропостачання насамперед подають на об’єкти критичної інфраструктури (лікарні, насосні станції, котельні тощо).


За заявою голови Одеської ОВА Максима Марченка, станом на вчорашній вечір Одеська область була повністю знеструмлена. Ближче до опівночі електропостачання почали відновлювати.

Також в нашій області продовжують розгортаються Пункти Незламності, де у разі необхідності кожен може отримати необхідну допомогу.

«Хочу зауважити, що ситуація не критична. Жоден ракетний удар нас не зламає і ми будемо робити все можливе, щоб у найкоротший термін повернутись до нормального життя зі світлом. Звертаюсь до усіх мешканців Одещини – якщо у вас є генератор або ж Starlink, допоможіть тим, хто цього потребує. У ці важкі часи нам треба бути об’єднаними як ніколи. Разом до Перемоги! Слава Україні!» – заявив начальник Одеської ОВА Максим Марченко.

Глава Ізмаїльської військової адміністрації Родіон Абашев повідомив, що в населених пунктах Ізмаїльського району відкриті 10 Пунктів Незламності – 4 в пожежних частинах Державної служби з надзвичайних ситуацій та ще 6 в адміністративних будівлях громад.

В цих пунктах можна обігрітися, підзарядити мобільні телефони та портативні зарядні пристрої. Необхідні тепло та можливість бути на звʼязку можна отримати і в мобільних та стаціонарних пунктах обігріву.

Пункти Незламності розташовані за адресами:

  • м.Ізмаїл, вул Адмірала Холостякова 79,
  • м.Вилкове, вул.Моряків – Десантників, 18,
  • м.Рені, вул.Соборна, 32,
  • м.Кілія, вул.Міру, 44,
  • с.Саф’яни, вул.Грушевського, 85, смт.Суворовe, вул.Пушкіна, 47.

Всього в Ізмаїльському районі за необхідності будуть відкриті 61 стаціонарний пункт обігріву, в місті Ізмаїл вже розгорнуті 8 мобільних пунктів обігріву. За словами мера міста Андрія Абрамченка, обігрітися, випити гарячого чаю чи кави, зарядити мобільні телефони та портативні зарядні пристрої можно у Пунктах Незламності відкритих у пожежних частинах ДСНС (вул.Толбухіна, 19, та вул.Придунайська, 445), а також за адресою вул.Адмірала Холостякова, 79 (художня школа).

Місця розміщення всіх пунктів можна знайти на сайті nezlamnist.gov.ua

Родіон Абашев також повідомив про ситуацію в інших сферах життєзабезпечення району.

“Підрозділи Національної поліції та Сил оборони працюють у посиленому режимі та забезпечують збереження громадського порядку. Нагадую, що комендантська година діє на території Одеської області з 23.00 до 5.00. У цей час заборонене перебування людей на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень. Стаціонарна та екстрена медична допомога надається у штатному режимі. Автозаправні станції забезпечені паливно-мастильними матеріалами, як і магазини – товарами. Логістичні ланцюги не порушені. Ситуація з водопостачанням в населених пунктах району важка, але некритична. Щодо централізованого теплопостачання, то воно буде відновлено після стабілізації ситуації в енергосистемі. Закликаю користуватися тільки офіційними та перевіреними джерелами інформації. Зберігаймо спокій! Нас не зламати!”, – зявив голова районної військової адміністрації.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x