На війні в Україні ліквідовані понад 900 елітних російських військових

5 коментарів 31185 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


ЗМІ підтвердили загибель в Україні понад 900 російських елітних військових фахівців: спецпризначенців, морських піхотинців та десантників. Про це повідомляє BBC.


Зокрема, BBC встановила загибель 151 військовослужбовця спецназу ГРУ, майже кожен четвертий з них – офіцер (22%).

Також відомо про загибель 245 співробітників Росгвардії, більшість із них були частиною підрозділів особливого призначення (загони спецпризначення, СОБР та ОМОН), майже кожен четвертий мав офіцерське звання. Щонайменше 16 загиблих – власники особливої ​​відзнаки, крапового берета, який є символом еліти спецпризначенців.

З відкритих джерел відомо також про 20 співробітників ФСБ та ФСТ, які загинули в Україні, серед загиблих є співробітники найбільш засекречених підрозділів.

За відкритими даними, найбільших серед десантників втрат зазнав 331 гвардійський полк ВДВ з Костроми: понад 80 загиблих офіцерів, у тому числі командир полку. У найелітнішому загоні ВДВ – 45-й гвардійській бригаді спецназу – вдалося встановити загибель 14 військовослужбовців.

За відкритими даними, найбільших втрат серед морпіхів зазнала 810 бригада, що базується в окупованому Криму. Відомо про загибель щонайменше 56 осіб, у тому числі двох командирів бригади.

BBC також повідомляє про загибель 67 військових льотчиків, включно зі штурманами та бортмеханіками. Як зазначає видання, екіпажі бойових літаків та гелікоптерів – еліта будь-якої армії світу, а підготовка одного льотчика-снайпера може тривати 15-17 років.

Як стверджує ВВС, посилаючись на західних та російських військових експертів, загальновійськові підрозділи армії РФ виявилися не готовими до штурмів. Таким чином, російським загонами спецпризначення, морпіхам та десантникам довелося вирішувати завдання, які зазвичай ставляться перед піхотою.

На думку експертів, на яких посилається ВВС, компенсувати втрати всіх цих фахівців для РФ буде проблематично. 

guest

5 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Аноним
Аноним
1 год назад

Ну уж если СМИ подтвердили, тогда нельзя не поверить… Такой точный источник информации. Тем более, что ни временные промежутки, ни места их гибели даже не фигурируют в статье… Впрочем, как и названия этих самых СМИ..

рубль
рубль
1 год назад

то ли дело наш СОЛОВьИНый помет – ему дааа – можжно вериць! :)))))

рубль
рубль
1 год назад

не, это безобразие! Куда ж эти экологи, с зелёными смотрят. Просто непонятно! Бардак!!!
Нельзя же таким колличеством свинятины- кормить Днепровских раков! – ну, там… в районе Энергодара.
А, ещё чего хуже – вдруг в миссию МАГАТЭ – экологи западные затесались, а выведают, за то…. Это ж форменный Шкандаль случиться может! Прямо на весь свет! Позору то, необеремся! Не, сами – Днепровские раки – очень довольны, таким прикормом, из свинятины! Однако, все одно ж – форменное безобразие!

рубль
рубль
1 год назад

Лаадно, перестану пока вас мучить, пойду в другом месте покакаюююю :))))))

Пригожин
Пригожин
1 год назад

Ну зачем же ты так наших рyсских людей обижаешь – свинятиной называешь… А ведь такса за восстановление еще не уп0чена – мало “работаешь”! Вернее, не то, что мало, но какчество ваще нулевое 🙁 🙁 😉

5
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x