В Кілії школярі приміряли крісло мера

1 коментар 59157 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 5 серпня, учні Кілійської школи №3 відвідали міську раду і відділ освіти, де в них була можливість познайомитися з роботою місцевого самоврядування, задати цікаві питання держслужбовцям і навіть приміряти крісла мера та його заступниці. Про це “Бессарабії INFORM” повідомив директор учбового закладу Ярослав Нєрушиян, а своїми враження від спілкування з дітьми поділився голова Кілійської громади Вячеслав Чернявський. 


Екскурсія до закладів місцевого самоврядування пройшла в рамках організації дозвілля для дітей в літній період “Ми вдома – в Україні”, а також завдяки Ураїно-швейцарському проекту DECIDE, в якому бере участь Кілія.

Діти завітали до будівлі міської ради, де відвідали кабінет Вячеслава Чернявського і мали можливість поспілкуватися з ним, задати питання, зробити фото і приміряти його крісло. Кожна дитина отримала від міського голови смачне морозиво. Подякувавши меру за гостинність, школярі відправились до кабінету його заступниці Ольги Гац, яка відповідає за освітянський напрям. Чиновниця розкрила дітлахам деякі секрети своєї роботи, залюбки сфотографувалася з бажаючими та на деякий час поступилася школярам своїм кріслом.

“Цікавий видався сьогодні день! Ми з дітьми дуже змістовно поспілкувались!
Під час зустрічі школярі дізнались про роботу органів місцевого самоврядування і депутатів нашої громади, а головне, що місцева демократія — це можливість кожного брати участь у вирішенні будь-яких питань місцевого значення. Дякуємо всім за цікавий тематичний захід для наших вихованців!”, – поділився враженнями мер.

Також перед дітками гостинно відкрив двері Відділ освіти та молодіжної політики Кілійської міської ради на чолі з начальником Сергієм Мергутом. Сергій Іванович запросив маленьких гостей до свого кабінету, в якому розповів про діяльність відділу, пояснив, які питання вирішуються для сталого функціонування системи освіти в нашій громаді.

Також головний освітянин зазначив, що ця екскурсія, а також всі активності проходять завдяки Ураїно-швейцарському проекту DECIDE, і повідомив, що, окрім цього проекту, спільно з Швейцарськими партнерами реалізовано і реалізуються ще кілька цікавостей, в яких активну участь приймають учні загальноосвітніх закладів нашої громади. Не залишились осторонь і гості, які поставили чимало запитань Сергію Івановичу.

Закінчилась зустріч, за традицією, солодкими подарунками. В свою чергу, діти подякували всім працівникам відділу за гостинну зустріч!

Наостанок школярі відвідали волонтерський центр Кілійської міської ради “Захистимо разом”, куди діти принесли свої малюнки для захисників.

В Кілії школярі приміряли крісло мера

В Кілії школярі приміряли крісло мера

В Кілії школярі приміряли крісло мера

В Кілії школярі приміряли крісло мера

В Кілії школярі приміряли крісло мера

В Кілії школярі приміряли крісло мера

В Кілії школярі приміряли крісло мера

В Кілії школярі приміряли крісло мера

В Кілії школярі приміряли крісло мера

 

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
ተሳቢ እንስሳ
ተሳቢ እንስሳ
1 год назад

НУ ЧТO Ж, ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! Синдбад; оно же Сварог; оно же гoндон марки *рубль* ; оно же изредка даже Федip; оно же и, кстати, весьма самокритично – “подлива гoлимая” (трудно не согласиться); оно же просто штатный бот-ватник, кaкающий в последнее время анонимно (ибо зaтрaвили) или подписываясь фразой “Неважно” вместо ника – уже целый МЕСЯЦ как официальный ПETУШАРА!!!
Подробнее – в комментах к новости:
https://bessarabiainform.com/2022/07/odesskuyu-oblast-atakovali-4-raketami-odna-popala-v-obekt-infrastruktury/

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x