Владимир Зуб: с Новым годом и Рождеством Христовым

0 коментарів 55350 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Шановні жителі Ізмаїльського, Болградського, Ренійського та Кілійського районів!


ZubОсь і пройшов ще один рік. Рік сподівань, рік надій. Незважаючи на всі негаразди та незгоди ми разом з вами з честю подолали цей проміжок часу у 365 днів. З споконвіків прикордонники і мешканці прикордоння допомагали один одному. Не став виключенням і рік, що минає. Без вашої допомоги служба прикордонників Ізмаїльського загону була б набагато важча. Тому ми дякуємо вам за вашу допомогу та співпрацю.

Рік, що минає для Ізмаїльського прикордонного загону був напружений. Охоронці державного рубежу не раз ставали на заваді протиправній діяльності. Яскравими прикладами – були гучні затримання на кордоні контрабандних цигарок та спирту, а також осіб, що займались протиправною діяльністю: сприяння у незаконному переміщенні осіб через державний кордон, браконьєрство, незаконний обіг наркотичних речовин тощо. Особливу увагу в охороні кордону було направлено на безпекову складову, адже тероризм не має кордонів. У зв’язку із чим було посилено оглядову роботу у пунктах пропуску через державний кордон та збільшено щільність несення служби прикордонних нарядів на «зеленому кордоні», у тому числі й за рахунок новоствореної прикордонної комендатури швидкого реагування. Не зважаючи на ретельність оглядів транспорту, вантажу та осіб, що перетинають кордон нами було введено інноваційні підходи для пришвидшення пропускних операції в пунктах пропуску. «Служити. Захищати. Допомагати» – це гасло Державної прикордонної служби України стало для персоналу Ізмаїльського прикордонного загону основою основ. І ми будемо робити усе за для того щоб при перетині державного кордону звичайна людина, не зважаючи на громадянство або підданство, почувала себе комфортно. Звичайно це не буде стосуватися правопорушників. Для них як завжди будуть застосовані заходи згідно чинного законодавства України.

Окрім служби на ділянці відповідальності загону його воїни з честю виконували завдання по захисту Батьківщини на її Сході, всі вони успішно повернулись додому. Ми дякуємо волонтерським організаціям та окремим волонтерам за ту допомогу яку було надано нашим підрозділам, що знаходились в зоні АТО.

Отже, користуючись нагодою, від себе особисто та великого колективу Ізмаїльського прикордонного загону  вітаю вас із Новим роком та Різдвом Христовим!

Нехай ці свята – вісники оновлення, мрій і сподівань – принесуть вашим родинам добро і достаток, мир і злагоду. Бажаю щоб ваші оселі були завжди наповненні гарним настроєм і сміхом дітей, а в Новорічну ніч здійснилися найзаповітніші мрії. Хай  у вашому житті завжди панують любов і гармонія, а в душах ніколи не згасає вогонь надії!

Зичимо всім міцного здоров’я, успіхів та благополуччя! Нехай завжди з вами буде Господь, а дорогу осяює яскрава Різдвяна Зірка!

З Новим роком та Різдвом Христовим!

Начальник Ізмаїльського прикордонного загону підполковник Володимир Зуб.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x