Илья Куценко: разрешите Вас поздравить от имени учебно-тренировочного отряда морской охраны

0 коментарів 70119 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Шановні жителі та гості міста Ізмаїла!


Рік що минув для нас всіх був не дуже легкий. Про те ми з вами витримали усі негаразди та рішуче йдемо вперед з надією на краще.

Протягом року Ізмаїльський навчально-тренувальний загін морської охорони, як і у всі роки, продовжував навчати майбутніх моряків-прикордонників з числа цивільної молоді. Після чого усі вони направлялися для проходження служби до бойових частин, а на сам перед на прикордонні кораблі та катери Одеського та Маріупольського загонів морської охорони. Для тих хто вже давно визначився зі своєю професією захищати Батьківщину в рядах моряків-прикордонників, було проведено ряд курсів з підвищення кваліфікації з врахуванням умов сьогодення. За підтримки міжнародної організації з міграції України в рамках відповідних проектів наш навчальний заклад покращив співпрацю з навчальними прикордонними закладами Європи, перш за все Республік Польщі та Румунії. Для моряків-прикордонників проводились курси не лише на базі нашого навчального закладу а й на базі їхніх. Не можна сказати, що дані навчання є суто односторонніми в рамках спільних програм наші викладачі також діляться досвідом з Європейськими колегами.

Сьогодні Ізмаїльський навчально-тренувальний загін Морської охорони являє собою сучасний навчальний заклад з комплексом різноманітних класів для навчання за різним морським фахом, а також тренажерів, спортивної зали та електронного тиру.  По суті, він – є єдиним в країні, що готує молодший персонал морської спрямованості для ДПСУ, а також займається перепідготовкою офіцерського та старшинського складу. У нашому місті багато навчальних закладів різного ґатунку, про те ми завжди раді коли молодь Ізмаїла обирає для подальшого навчання наш.

Містяни завжди тепло та з повагою ставились до прикордонників та особливо до моряків-прикордонників. Прикладом чого є багаторічна традиція виносу штандарта міста Ізмаїл моряками нашої частини. Повірте, це для нас велика честь.

На передодні Нового року та Різдва Христового хочу від всього колективу навчально-тренувального загону поздоровити вас із цими святами.

Побажати Вам вдачі в новому році! Нехай всі Ваші бажання втілюються в життя, а старання справедливо винагороджуються! Будьте щасливі в новому році! Нехай ці свята принесуть у Вашу оселю радість і любов, віру і надію, щастя і здоров’я, втіху від дітей та вірних друзів! З Новим 2016 роком та Різдвом Христовим!

Командир Ізмаїльського навчально-тренувального загону капітан 2 рангу Ілля Куценко.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x