Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Завтра найдавніше місто України – Кілія – відсвяткує 2706-ліття

0 коментарів 3915 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Завтра, 19 жовтня, найдавніше місто України – Кілія – відсвяткує 2706-й День народження. З цього приводу відбудеться низка заходів, зокрема орієнтованих на підтримку Збройних сил України. Про це повідомляє “Бессарабія INFORМ” з посиланням на організаторів – Центр культури, мистецтв та дозвілля Кілійської міської ради.


Програма охоплює увесь день. О 9 ранку містян запрошують вшанувати пам’ять захисників, які поклали життя за Незалежність України.

Для шанувальників спорту з 9:00  заплановано проведення “Кубка Кілійського міського голови-2024” з міні-футболу (Кілійська третя школа), а для любителів історії з 9:30 до 13:00 проходитимуть екскурсії в місцевому музеї під назвою “Бессарабський спротив” (Центральна площа).

Також відбудуться показові виступи спортивного патріотичного клубу “Ахілл”, безпрограшна лотерея “На перемогу”, пленер “Я люблю своє місто”, книжковий ярмарок “Книга = життя”, різноманітні майстер-класи, яскраві фотозони та багато іншого.

Основна подія запланована на 16:00 у Сквері Прапору. Кілійців запрошують до благодійного ярмарку на підтримку ЗСУ, де можна буде придбати безліч різноманітних смаколиків та цікавих речей. Участь беруть навчальні заклади громади, підприємства та небайдужі мешканці. Долучитися до участі може кожен охочий.

Запрошую всіх бажаючих до участі в міській ярмарці з нагоди дня міста Кілія! Всі зібрані кошти підуть на підтримку ЗСУ. Захід відбудеться в сквері Прапору з 16:00 до 18:00“, – закликав містян у повідомленні на сторінці у Facebook Кілійський міський голова Вячеслав Чернявський.
Завтра найдавніше місто України - Кілія - відсвяткує 2706-ліття

Завтра найдавніше місто України - Кілія - відсвяткує 2706-ліття
guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x