Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Водію з Білгород-Дністровщини загрожує ув’язнення через ДТП, в якій ледь не загинув пасажир

0 коментарів 2997 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Правоохоронці повідомили про підозру 24-річному жителю Білгород-Дністровського району, який, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, став винуватцем дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої постраждав його пасажир. Про це, посилаючись на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Нагадаємо, аварія сталася 28 вересня близько 17:00 на автодорозі між населеними пунктами Шабо, Сергіївка та Татарбунари, поблизу села Вільне Сергіївської ОТГ. За результатами розслідування, водій автомобіля «BMW» не обрав безпечну швидкість руху, не впорався з керуванням та допустив виїзд з дороги, що призвело до перекидання транспортного засобу.

Унаслідок аварії постраждав 24-річний пасажир, який сидів на передньому сидінні. Його госпіталізували до лікарні з переломом нижньої кінцівки. Сам водій отримав забій хребта.

Крім того, для порятунку чоловіка знадобилась команда рятувальників.

Поліцейські провели перевірку на стан сп’яніння водія. За результатами тесту, в його крові було виявлено 1,75 проміле алкоголю, що майже у дев’ять разів перевищує допустиму норму. Це підтверджує, що водій керував автомобілем у нетверезому стані, порушуючи правила безпеки дорожнього руху.

Як повідомив начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський, слідчі зібрали достатньо доказів і повідомили водієві про підозру за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України – у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом в стані сп’яніння, що заподіяли потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження.

На період слідства підозрюваний перебуватиме під нічним домашнім арештом. Крім того, у межах розслідування призначено низку судових експертиз. Якщо його провину буде доведено, водієві загрожує до трьох років позбавлення волі з одночасним позбавленням права керувати транспортними засобами строком до п’яти років.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x