Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Болграді вітали та дякували працівникам освіти

0 коментарів 2754 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Днями у Центрі культури та дозвілля Болградської міської ради урочисто відзначили День працівників освіти України. У глядацькій залі зібралися освітяни з усього Болградського району: вчителя, вихователі, працівники позашкільних закладів, бібліотекарі, технічний персонал – всі ті, хто своєю щоденною невтомною працею формує майбутнє покоління нашої країни. На заході також побувала й кореспондентка «Бессарабії INFORM».


За традицією, він розпочався з хвилини мовчання, якою присутні вшанували пам’ять загиблих у війні українців, та виконанням Державного Гімну.

На святі були присутні почесні гості: перший заступник начальника Болградської районної військової адміністрації Валерій Єребакан, голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв, Болградський міський голова Сергій Димитрієв, генеральний консул Республіки Болгарія в м. Одеса Светослав Іванов, начальник відділу освіти Болградської міської ради Тетяна Цоєва та голова Болградської об’єднаної організації профспілки працівників освіти Юлія Фошан. Вони звернулися до освітян із привітальними словами, відзначивши їхній внесок у розвиток суспільства, формування майбутнього держави та виховання молоді у нелегкий для країни час.

«Ви працюєте, навчаєте, допомагаєте та підтримуєте найцінніше для нас – наших дітей. Дякую вам за роботу, особливо в такий не легкий час, коли вам доводиться по декілька разів на день спускати дітей в укриття, а не лише проводити уроки. Працюємо далі, задля нашого майбутнього», – зазначив Валерій Єребакан.

Під час заходу кращі працівники освіти були нагороджені Почесними грамотами та Подяками Одеської обласної ради, Департаменту освіти та науки Одеської ОДА, Болградської районної військової адміністрації, Болградської районної та міської рад, а також відділу освіти Болградської міської ради. Нагороди стали визнанням їхнього професіоналізму, відданості справі та наполегливій праці.

Музичними подарунками для освітян стали виступи артистів та творчих колективів Центру культури та дозвілля. Завдяки їхнім яскравим номерам атмосфера заходу була сповнена святкового настрою, тепла та щирих емоцій. Кожен номер супроводжувався гучними оплесками, що свідчило про вдячність присутніх за цей творчий подарунок.

В Болграді вітали та дякували працівникам освіти В Болграді вітали та дякували працівникам освіти В Болграді вітали та дякували працівникам освіти В Болграді вітали та дякували працівникам освіти В Болграді вітали та дякували працівникам освіти В Болграді вітали та дякували працівникам освіти В Болграді вітали та дякували працівникам освіти В Болграді вітали та дякували працівникам освіти В Болграді вітали та дякували працівникам освіти В Болграді вітали та дякували працівникам освіти В Болграді вітали та дякували працівникам освіти В Болграді вітали та дякували працівникам освіти В Болграді вітали та дякували працівникам освіти В Болграді вітали та дякували працівникам освіти В Болграді вітали та дякували працівникам освіти В Болграді вітали та дякували працівникам освіти В Болграді вітали та дякували працівникам освіти В Болграді вітали та дякували працівникам освіти В Болграді вітали та дякували працівникам освіти В Болграді вітали та дякували працівникам освіти

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x