Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Білгород-Дністровському районі сталася смертельна ДТП

0 коментарів 7857 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Автопригода сталася вчора, 7 жовтня, близько 13-ї години на автодорозі між селами Салгани та Шабо. За попередньо встановленою інформацією, 74-річний житель Сергіївської громади, керуючи автомобілем “Skoda Octavia”, не обрав безпечну швидкість руху, не дотримався дистанції та допустив зіткнення з автомобілем “Honda Accord” під керуванням 22-річної жительки Мологівської громади, яка рухалась попереду у попутному напрямку. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Білгород-Дністровський районний відділ поліції.

Унаслідок зіткнення автомобіль “Skoda Octavia” виїхав з дороги та перекинувся, що призвело до загибелі водія. Кермувальниця та пасажири автомобіля «Honda Accord» не постраждали. Водійку перевірили на стан сп’яніння – вона була у тверезому стані.

На місці автопригоди працювали слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції територіального підрозділу поліції. Слідчі вже внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Нею кваліфікується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження. В рамках провадження транспортні засоби вилучено на арештмайданчик та призначено низку експертиз. Встановлюються повні обставини ДТП.

В Білгород-Дністровському районі сталася смертельна ДТП
В Білгород-Дністровському районі сталася смертельна ДТП
guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x