Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Трьом навчальним закладам Кілії “відрізали” світло – причина

0 коментарів 17982 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Несподіванкою для громади стало повідомлення про те, що в Кілійських школах №3, №4 та №5 компанія-електропостачальник примусово вимкнула світло. В ході з’ясовування причини стало відомо, що у кожному з закладів це спровокували проблеми господарського характеру. Ситуацію кореспондентці “Бессарабії INFORM” роз’яснив голова відділу освіти Сергій Мергут. 


За його словами, через значну завантаженість фахівців, бухгалтерами були невчасно зроблені необхідні дії. Варто зазначити, що кожний навчальний заклад має автономну бухгалтерію.

Зокрема щодо Третьої школи, там було невчасно надане платіжне доручення. Зроблено відповідні кроки, аби якнайшвидше закрити проблему. Закладу доведеться сплатити невеличкий штраф.

Щодо Четвертої школи, яка є опорним закладом освіти та має філію у П’ятій школі, фахівці не звернули увагу на закінчення термінів договорів з ДТЕК. Наразі питання теж активно вирішують, проте наслідки поки що невідомі – колектив чекає на документи від енергокомпанії.

“Це є проблемою, яка підтверджує неймовірну завантаженість людей. Запевняю, що це жодним чином не вплине на навчальний процес. Якраз зараз входимо в канікулярний період. Під час канікул це питання буде вирішуватися”, – запевнив Сергій Іванович.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x