Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Стало відомо, коли в Ізмаїлі розпочнеться опалювальний сезон

0 коментарів 7560 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 17 жовтня, під головуванням заступника голови Одеської обласної державної адміністрації Антона Шалигайла відбулося засідання регіонального оперативного штабу з підготовки об’єктів житлово-комунального, паливно-енергетичного господарства та соціально-культурної сфери Одеської області до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 років, в якому в онлайн режимі взяли участь перший заступник голови ІРДА Сергій Проданов та працівники відділу інфраструктури, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства Ізмаїльської РДА. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Ізмаїльську районну державну адміністрацію. 


На порядку денному були розглянуті питання щодо загального стану підготовки до опалювального сезону 2024-2025 років в Одеській області, у тому числі особливу увагу було приділено питанню щодо готовності підприємств комунальної теплоенергетики до початку опалювального періоду 2024 -2025 років та безперебійної роботи під час його проходження.

Відповідно до інформації керівників цих підприємств включення опалювальних систем заплановано приблизно з 1 листопада цього року, але також було зазначено, що рішення про початок опалювального сезону ухвалюється органами місцевого самоврядування з урахуванням кліматичних умов.

Згідно з Порядком № 830, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 року, опалювальний період починається не пізніше часу, коли протягом трьох діб середня добова температура зовнішнього повітря становитиме +8°С та нижче.

Також в ході засідання були обговорені проблемні питання щодо готовності об’єктів житлово-комунального, паливно- енергетичного господарства та соціально-культурної сфери області до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 років

За підсумками засідання Антон Шалигайло надав відповідні доручення та рекомендації присутнім та наголосив про невідкладне їх виконання.

Стало відомо, коли в Ізмаїлі розпочнеться опалювальний сезон

Стало відомо, коли в Ізмаїлі розпочнеться опалювальний сезон

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x