Дякуємо, що читаєте нас українською💪

По всій Україні: одночасно з Ізмаїлом про «мінування» повідомляють з інших міст – деталі

0 коментарів 3996 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїлі, окрім будівлі міської ради, про ймовірне замінювання надійшла інформація на електронну пошту Ізмаїльського фахового медичного коледжу, Ізмаїльського агротехнічного фахового коледжу, адміністрації Ізмаїльського порту, а також щонайменше одного з новинних видань. Про це кореспондентці «Бессарабії INFORM» розповіла старша інспекторка з комунікації Ізмаїльського районного відділу поліції Наталія Старцева.


За її словами, наразі перевірено Ізмаїльський фаховий медичний коледж, де, на щастя, не зафіксовано жодного вибухонебезпечного предмета. Наразі також обстежуються інші чотири об’єкти, звідки вже евакуйовані всі люди.

Перевірка всіх адміністрацій, установ та навчальних закладів в місті проводиться із залученням прикордонних собак, співробітників ДСНС та поліції.

Варто зазначити, що сьогодні по всій Україні пройшла хвиля «мінувань». У Києві, Львові, Житомирі, Рівному, Ужгороді, Запоріжжі «заміновано» навчальні заклади, міністерства, адміністрації.

Як зазначили в Національній поліції України, по регіонах держави на електронні адреси органів державної влади, місцевого самоврядування та інших об’єктів надходять анонімні листи про замінювання їх будівель. Проводяться перевірки.

Національна поліція України вже не перший рік стикається з такого роду повідомленнями, напрацьований відповідний алгоритм реагування на такі події. Не виключено, що у такий спосіб ворог намагається дестабілізувати ситуацію у регіонах нашої держави, тож застосовує для цього інформаційно-психологічні спецоперації. Сил і засобів поліції вистачає, аби перевірити кожен об’єкт. На місцях працюють профільні служби.

На фото – Ізмаїльський агротехнічний фаховий коледж

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x