Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Одеситка намагалась дати хабар в поромному пункті пропуску «Орлівка»

0 коментарів 16686 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Нещодавно в поромному пункті пропуску «Орлівка» сталася спроба хабарництва: 54-річна жителька Одеси намагалася дати хабар прикордоннику під час перевірки документів у пасажирів автобуса. Про це, посилаючись на Південне регіональне управління ДПСУ, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Під час звичайної перевірки документів інспектор прикордонного контролю виявив у жінки водійські документи її чоловіка. Як з’ясувалося, чоловік перебуває за кордоном. При ретельному огляді прикордонники помітили ознаки підробки свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу.

Щоб уникнути наслідків, жінка запропонувала прикордоннику хабар у розмірі 300 доларів США. Однак військовослужбовець, дотримуючись законодавства, відмовився і попередив жінку про незаконність її дій. Проте це не зупинило одеситку. Під час подальшої співбесіди вона знову намагалася підкупити прикордонника, що стало підставою для фіксації злочину.

Інцидент був зафіксований, і до підрозділу Національної поліції направлено повідомлення про виявлення ознак злочину, передбаченого статтею 369 Кримінального кодексу України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Одеситка намагалась дати хабар в поромному пункті пропуску «Орлівка»

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x