Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На водоймах Бессарабії за один день затримали декілька браконьєрів

0 коментарів 4266 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчорашній день, 3 жовтня, відзначилося численними випадками затримань браконьєрів на водоймах Бессарабії. Природоохоронці та екологи виявили учасників незаконного лову водних біоресурсів в Ізмаїльському та Білгород-Дністровському районах. Про це, посилаючись на Одеський рибоохоронний патруль, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Перший випадок стався зранку на озері Катлабуг, поблизу села Утконосівка Саф’янівської громади. Державні інспектори  рибоохоронного патруля спільно з екологічною інспекцією, водною поліцією Ізмаїльського РВП та охороною АРК “Придунайська Нива” затримали 63-річного громадянина, який займався незаконним риболовством. Він виловив 47 кг риби за допомогою п’яти ліскових сіток, завдавши шкоди на 208 930 гривень.

Через годину інспектори у тому ж складі виявили ще одне порушення на озері Ялпуг, поблизу села Озерне. Цього разу 59-річний чоловік незаконно виловив 18 кг карася та сазана, використовуючи чотири ліскові сітки, чим спричинив збитки державі на суму 90 168 гривень.

Як “БІ” інформувала раніше, під час рейду також було виявлено браконьєрів на Шаболатському лимані, неподалік села Приморське.

На всіх порушників складено протоколи за грубе порушення правил рибальства, зокрема за використання заборонених знарядь лову.

Одеський рибоохоронний патруль закликає громадян дотримуватись природоохоронного законодавства. У разі виявлення порушень, просять негайно повідомляти на «гарячу лінію»: (098) 798-47-93.

На водоймах Бессарабії за один день затримали декілька браконьєрів

На водоймах Бессарабії за один день затримали декілька браконьєрів

На водоймах Бессарабії за один день затримали декілька браконьєрів

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x