Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На тлі посилення атак по чорноморським портам: Британія виділить близько $155 мільйонів на морську коаліцію для України

0 коментарів 2673 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Велика Британія додатково виділить ще 120 млн фунтів стерлінгів (близько 155 млн доларів) на підтримку Коаліції морських сил і засобів. Про це стало відомо із заяви, яка опублікована на сайті британського уряду, передає “Європейська правда”.


Британія виділяє додаткові 120 млн фунтів на морську коаліцію для України, а також шукає партнерів для спільного фінансування поставок ще “сотень” морських безпілотників та радарів спостереження для захисту українського зернового коридору.

Як зазначається, нове фінансування виділяють на тлі посилення російських атак по українській портовій інфраструктурі в Чорному морі.

Крім цього, передається, що Британія та Норвегія спільно шукають близько 130 млн доларів для спільного фінансування коаліції.

У межах морської коаліції Україна вже отримала десятки всюдиходів-амфібій і рейдових катерів, сотні протикорабельних ракет, а також сотні тисяч патронів.

Своєю чергою прем’єр-міністр Великої Британії Кір Стармер заявив, що атаки Росії по Чорному морю загрожують глобальній продовольчій безпеці.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x