Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На Болградщині незаконно забудували землі вздовж озера Ялпуг

0 коментарів 4590 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На Одещині судитимуть 33-річного чоловіка за незаконне будівництво на самовільно зайнятій земельній ділянці. Фігурант збудував господарські споруди для худоби у водоохоронній та прикордонній зоні, чим порушив чинне законодавство. Правопорушнику висунули обвинувачення, і за скоєне йому може загрожувати до трьох років позбавлення волі. Про це, посилаючись на ГУНП в Одеській області, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Протиправні дії чоловіка виявили та задокументували слідчі Болградського районного відділу поліції. Під час досудового розслідування було встановлено, що чоловік самовільно зайняв земельну ділянку площею 1200 квадратних метрів, яка знаходиться вздовж озера Ялпуг, поблизу державного кордону України. На цій території він спорудив паркан та тимчасові господарські будівлі для утримання овець.

Начальник Болградського районного відділу поліції Роман Михайлов повідомив, що ці дії кваліфіковані як самовільне будівництво споруд на самовільно зайнятій земельній ділянці в зоні особливого режиму використання земель. Під процесуальним керівництвом Болградської окружної прокуратури правопорушнику було пред’явлено обвинувачення за ч. 4 ст. 197-1 Кримінального кодексу України, а обвинувальний акт скеровано до суду.

Згідно з законодавством, обвинуваченому загрожує до трьох років позбавлення волі за незаконне захоплення комунальної земельної ділянки та будівництво у прикордонній зоні. Суд розгляне справу найближчим часом.

На Болградщині незаконно забудували землі вздовж озера Ялпуг

На Болградщині незаконно забудували землі вздовж озера Ялпуг

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x