Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Молодик з Одещини дорогою на гулянку вкрав мопед

0 коментарів 4779 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


До поліції звернулася 37-річна жителька одного з сіл Ширяївської територіальної громади і повідомила, що поки вона ходила у справах, з її домоволодіння зник мопед. Упродовж години поліцейські встановили, що двоколісником заволодів 19-річний місцевий житель, який, до того ж, виявився родичем її чоловіка. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Головне управління Нацполіції в Одеській області. 


Юнак, як виявилось, цьогоріч вже двічі потрапляв у поле зору поліції і притягувався до адміністративної відповідальності за нетверезе керування транспортним засобом без документів. За такі порушення суд наклав на юнака стягнення у вигляді штрафу на загальну суму 51 тис. грн.

Щодо чергової крадіжки, то молодик, скориставшись відсутністю жінки, яка є співмешканкою його дядька, зайшов до її подвір’я і проник через незачинені двері в господарське приміщення. Звідти він забрав мопед та поїхав на ньому кататися, скориставшись ключем, який власниця залишила у замку запалення.

Поліцейські оперативно розшукали правопорушника в сусідньому селі за кермом ровера. В організмі молодика виявили 1.55 проміле алкоголю, що майже у вісім разів перевищує допустиму норму.

На місці поліцейські склали відносно водія протоколи за ч. 3 ст. 130 та ч. 5 ст. 126 Кодексу України про адміністративні правопорушення за нетверезе керування транспортним засобом та відсутність документів на право керування ним. Матеріали поліцейські скерували до суду.

“Ми затримали молодика в процесуальному порядку та за наявності достатніх доказів повідомили йому про підозру за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України. За цей злочин йому загрожує до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна. Мопед, вартість якого близько семи тисяч гривень, після проведення всіх необхідних слідчих дій ми повернули власниці. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту”, – повідомив начальник відділення поліції № 2 Березівського районного відділу поліції, майор поліції Сергій Вербицький.

Молодик з Одещини дорогою на гулянку вкрав мопед

Молодик з Одещини дорогою на гулянку вкрав мопед

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x