Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Міжнародний винний фестиваль “Bolgrad wine fest” цьогоріч пройде в форматі бізнес-форуму: стала відома програма дводенного заходу

0 коментарів 2970 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Місяць тому “БІ” повідомляла , що у листопаді в місті Болград пройде традиційний, вже XIV Міжнародний винний фестиваль “Bolgrad wine fest-2024”. Але сьогодні стало відомо, що цьогоріч він відбудеться в форматі дводенного Міжнародного бізнес-форуму з розвитку виноградарства та виноробства Півдня Одещини. Що цього разу пропонують організатори, дізналася «Бессарабія INFORM».


Зазначимо, що незмінними в анонсі заходу залишились дата та місце його проведення.

Тепер вже Міжнародний бізнес-форум з розвитку виноградарства та виноробства Півдня Одещини “Bolgrad wine fest-2024” відбудеться 9 та 10 листопада 2024 року на території Центру культури та дозвілля Болградської міської ради (корпус № 2) за адресою: м. Болград, вул. Інзовська, 170.

Але на відміну від “Bolgrad wine fest» довоєнних років, буде набагато скромніше – у дусі часу.

Перший день форуму – 9 листопада – почнеться о 10 годині з офіційного відкриття, після чого запланована робота дискусійних панелей, присвячених обговоренню проблем розвитку виноградарства та виноробства на Півдні Одеської області.

Паралельно з цим на території Центру культури та дозвілля майже впродовж всього дня проходитиме виставкова експозиція виноробів, демонстрація агротехнічного обладнання і технологій виноградарства та виноробства, проведення майстер-класів, а також благодійні акції на підтримку ЗСУ.

Невідʼємними частинами заходу залишаться виставка-ярмарок і відкрита народна дегустація крафтової продукції виноробства та супутніх бессарабських страв у рамках традицій фестивалю «Bolgrad wine fest», а також нагородження переможців конкурсів, у тому числі виробників кращих вин, і концерт художньої самодіяльності у виконанні етнографічних творчих колективів.

З нового організатори підготували промотур «Болград туристичний» для ЗМІ та туроператорів. Про туристів також не забули. За наявністю заявок вони зможуть відвідати туристичні локації Болградської територіальної громади, яких вже чимало.

На другий день, 10 листопада, ті, хто не встиг або хоче повторити, також будуть працювати виставка-ярмарок і відкрита народна дегустація крафтової продукції виноробства та супутніх бессарабських страв та туристичні локації.

Усі деталі можна дізнатися за телефонами 067 292 6096 (Сергій), 093 6053242 (Серафим), 096 369 4688 (Валентина).

Нагадаємо, торік Міжнародний винний фестиваль «Bolgrad wine fest» повернуся через майже три роки перерви. Але також у декілька іншому форматі – бізнес-ярмарку товарів та послуг виробників Болградського району під гаслом «Ми підтримуємо ЗСУ!».

Міжнародний винний фестиваль "Bolgrad wine fest" цьогоріч пройде в форматі бізнес-форуму: стала відома програма дводенного заходу

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x