Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Мешканці громади на Білгород-Дністровщині налякані неадекватною поведінкою односельця, який перебуває на обліку у психлікарні

0 коментарів 8802 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Мешканці села Олексіївка Маразліївської громади Білгород-Дністровського району обурені безцеремонною поведінкою односельця, який напідпитку лякає людей, нецензурно лаючись та демонструючи при цьому інтимні місця. Правоохоронці, до яких звернулися олексіївці, зв’язалися з рідними дебошира, котрі взяли ситуацію під власний контроль. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Про черговий інцидент за участю чоловіка у соцмережах розповіла жителька громади Клавдія Сидорко. За словами жінки, Анатолій Б. 1964 р.н., проживає один в будинку після померлих батьків від 2016 року. Після перенесеної травми голови має інвалідність. Під впливом оковитої чоловік поводить себе неадекватно та своєю поведінкою лякає односельців.

“Тим самим створює проблеми жителям вулиць: Садова, Молодіжна, Миру і т.д. Не дає їм спокою, завжди має при собі ніж, чим самим лякає людей. У попередньому році було дуже багато заяв, неодноразово викликали поліцію, були розборки, забирали в лікарню, потім відпускали, але він знов і знов повторює свої помилки. Він постійно скаржиться, що йому не вистачає пенсії, і він ходить голодний, і життя в нього погане”, – поділилася пані Клавдія.

Як зазначила мешканка села, днями Анатолій Б. облаяв двох пенсіонерок, шокувавши жінок демонстрацією інтимних зон.

“Він користується тим, що він інвалід, і вважає, що йому все дозволено, ображати людей. 20.10 в неділю о 17:30 по вулиці Садова сиділи жінки-пенсіонери, він підійшов до них, дуже обзивав їх нецензурними словами в підвищеному тоні, зняв перед ними штани, труси, і показував пенсіонерам с**ку і передком, і люди були в шоці від його поведінки, він пішов від них з матюками”, – розповіла Клавдія Харлампіївна.

“БІ” зв’язалася з дільничним Маразліївської громади – Шевченком Олегом Олександровичем, який розповів нам про реакцію правоохоронців на ганебні вчинки чоловіка.

За словами Олега Олександровича, мешканець села Олексіївка Анатолій Б. перебуває на обліку у психлікарні та дійсно має другу групу інвалідності. На дебошира неодноразово надходили скарги від людей. Час від часу він проходить лікування у медзакладі, але, на жаль, оковита, якою зловживає пенсіонер, має обурливі наслідки.

Наразі правоохоронці склали на чоловіка адміністративний протокол про вчинене хуліганство та провели профілактичну бесіду. Крім того, поліція зв’язалася з рідними Анатолія, які обіцяли взяти ситуацію під свій контроль.

Тим часом односельці чоловіка стурбовані, чи довго триватиме перерва на лікування цього разу, адже вже мають печальний досвід.

 

Мешканці громади на Білгород-Дністровщині налякані неадекватною поведінкою односельця, який перебуває на обліку у психлікарні

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x