Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Мешканець Кілії, який зґвалтував чотирнадцятирічну дівчину, нарешті постане перед судом

0 коментарів 13257 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


За процесуального керівництва Ізмаїльської окружної прокуратури Одеської області завершено слідство та до суду направлено обвинувальний акт стосовно 55-річного мешканця міста Кілія, який у травні цього року заманив у хащі та зґвалтував 14-річну місцеву жительку. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на керівника окружної прокуратури Романа Тактарова. 


Досудовим розслідуванням встановлено, що 55-річний мешканець міста Кілія, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, на березі річки Дунай зустрів малолітню дівчину, яка їхала на велосипеді. Зловмисник повідомив їй, що місцевий і попросив показати дорогу. Таким чином він заманив її у безлюдне місце, де, користуючись безпорадним станом потерпілої, яка через свій малолітній вік не могла чинити опору, вчинив сексуальне насильство.

Дії обвинуваченого кваліфіковані за ч. 4 ст. 152 КК України, за які передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років. Наразі зловмисник перебуває під вартою.

У ході слідства зібрано достатні докази, які викривають його у скоєному, для завершення досудового розслідування та складання обвинувального акту.

Як повідомляла “БІ” на момент скоєння злочину, усе трапилося на узбережжі так званого місцевого пляжу. Негідник, який є місцевим алкоголіком, залякував потерпілу, що вб’є її, якщо вона почне кричати. Бідолашна бачила, як повз них проходили дві жінки, але не могла покликати їх на допомогу, а вони не помітили, що зовсім поруч відбувається страшний злочин. Насильницькі дії мерзотник здійснював упродовж тривалого часу та навіть зізнавався своїй жертві у коханні.

Після скоєного негідник відпустив дівчину, взявши з неї обіцянку, що вони зустрінуться знову, а вона нікому не розповість “їхній маленький секрет”. Проте бідолашна одразу поїхала додому та повідомила про все маму.

За повідомленням поліціянтів, яке з’явилося наступного дня, мерзотника затримали за лічені години після того, як матір потерпілої звернулася до Кілійського відділення поліції. Відтоді на свободу він не виходив.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x